NovostiSaradnja Koç Univerzitetske bolnice i EUROFARM Centra

7 Oktobra, 2019

Liječenje u Turskoj

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti početak saradnje sa Koç Univerzitetskom bolnicom iz Istanbula. Saradnja EUROFARM Centra i Koç bolnice podrazumjevat će zbrinjavanje pacijenata kojima u BiH nije moguće pomoći ili onima koji žele alternativu u liječenju.

„Ova saradnja će omogućiti svim pacijentima da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije o liječenju u inostranstvu, pri čemu će naši ljekari uraditi kompletnu dijagnostiku, te u konsultaciji sa turskim kolegama predložiti individualni plan liječenja.“ izjavio je Kenan Kekić, izvršni direktor EUROFARM Centra.

„Svi pacijenti koji dođu u našu ustanovu na raspolaganju će imati najsavremeniju medicinsku opremu, vrhunske ljekare, a u toku njihovog boravka na raspolaganju će imati osobu sa Vašeg govornog područja.“ izjavio je Ertan Mehmet, International Patient Programs Balkan Region Supervisor, Koc Healthcare.

U sklopu Koç Healthcare posluju četiri velike zdravstvene ustanove:

U sklopu American Hospital funkcioniše i MD Anderson Center, jedini centar izvan USA, koji u potpunosti primjenjuje postulate liječenja karcinoma po kojima su svjetski lideri.

Dodatne informacije možete dobiti u Poliklinici Unitic na kontakt telefon 033 296 375/379.