Saradnja Koç Univerzitetske bolnice i EUROFARM Centra

Liječenje u Turskoj

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti početak saradnje sa Koç Univerzitetskom bolnicom iz Istanbula. Saradnja EUROFARM Centra i Koç bolnice podrazumjevat će zbrinjavanje pacijenata kojima u BiH nije moguće pomoći ili onima koji žele alternativu u liječenju.

„Ova saradnja će omogućiti svim pacijentima da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije o liječenju u inostranstvu, pri čemu će naši ljekari uraditi kompletnu dijagnostiku, te u konsultaciji sa turskim kolegama predložiti individualni plan liječenja.“ izjavio je Kenan Kekić, izvršni direktor EUROFARM Centra.

„Svi pacijenti koji dođu u našu ustanovu na raspolaganju će imati najsavremeniju medicinsku opremu, vrhunske ljekare, a u toku njihovog boravka na raspolaganju će imati osobu sa Vašeg govornog područja.“ izjavio je Ertan Mehmet, International Patient Programs Balkan Region Supervisor, Koc Healthcare.

U sklopu Koç Healthcare posluju četiri velike zdravstvene ustanove:

U sklopu American Hospital funkcioniše i MD Anderson Center, jedini centar izvan USA, koji u potpunosti primjenjuje postulate liječenja karcinoma po kojima su svjetski lideri.

Dodatne informacije možete dobiti u Poliklinici Unitic na kontakt telefon 033 296 375/379.

O nama

Eurofarm Centar Poliklinika postoji od 1999. godine. Ideja je nastala od poduzetničke vizije da se izgradi jedan od prvih privatnih polikliničkih centara koji bi bio na usluzi svojim pacijentima. Danas Eurofarm Centar predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu sa tendecijim rasta i širenja.