REFLEKSOLOGIJA LICA – tretman kojeg koriste milioni ljudi!

Refleksologija lica je jedinstvena komplementarna holistička terapija koja se temelji na tradicionalnim metodama iscjeljenja.

Refleksologija kombinuje tradicionalne metode s proučavanjem moderne neurologije lica i središnjeg živčanog sistema.

Ko može uživati u refleksologiji lica?

Terapija je pogodna za sve osobe svih dobnih skupina, uključujući i djecu te osobe s invaliditetom.

Tretmani vraćaju ravnotežu i sklad u tijelo potičući duboko opuštanje i omogućavajući onim područjima tijela i uma koji su pod stresom i izvan ravnoteže da se liječe, vraćajući se u prirodno stanje. Refleksologija radi na emocionalnim, tjelesnim i mentalnim problemima i uspješno ih rješava.

Refleksologija se može koristiti za održavanje dobrog zdravlja, za liječenje specifičnih stanja pomažući u sposobnosti suočavanja s bolesti ili samo za duboko opuštanje.

Iako stručnjaci tvrde da se refleksologijom bolesti ne mogu dijagnosticirati ni liječiti, milioni ljudi širom svijeta koriste je u standardnim tretmanima za brže izlječenje raznih stanja.

Anksioznost i stres, migrenu, poteškoće u učenju, probavni problemi, starenje i bore, hormonalne neravnoteže, nesanice, astme, depresije ili postnatalne depresije

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na kontakt telefon: 033/296 – 375.

Vaš,

Eurofarm Centar

O nama

Eurofarm Centar Poliklinika postoji od 1999. godine. Ideja je nastala od poduzetničke vizije da se izgradi jedan od prvih privatnih polikliničkih centara koji bi bio na usluzi svojim pacijentima. Danas Eurofarm Centar predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu sa tendecijim rasta i širenja.