NovostiOtvorena nova poliklinika Eurofarm Centra u Tuzli!

9 Decembra, 2019

S ponosom možemo reći da iz 2019. godine Eurofarm Centar izlazi bogatiji  s još jednom poliklinikom, ovaj put u Tuzli.

Ovo je peta poliklinika Eurofarm Centra koji sada svojim pacijentima omogućava pružanje zdravstvene usluge u Sarajevu, Goraždu, Visokom i Tuzli.

Cilj Eurofarm Centra je da svojim pacijentima obezbjedi visoko kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva, a prema riječima izvršnog direktora, Kenana Kekića, poliklinika u Tuzli, sa trenutno 12 zaposlenih, upravo nudi takvu uslugu.

„Prilikom otvaranja naše nove poliklinike u Tuzli vodili smo računa o tome da okupimo kvalitetan, obučen i iskusan kadar, tim doktora i zdravstvenih radnika koji će na najbolji način prezentovati vrijednosti Eurofarm Centra ali i ponuditi kvalitet usluge kakav se očekuje od nas.“, izjavio je Kekić naglašavajući da je otvaranje poliklinike Tuzla dio dugoročnog strateškog plana o širenju poslovanja Eurofarm Centra.

Poliklinika u Tuzli u mogućnosti je ponuditi usluge iz oblasti opće i interne medicine, medicine rade uz ultrazvučnu dijagnostiku i radiologiju te oftalmologije, neuropsihijatrije i psihologije, a za pacijente do kraja 2019. godine omogućen je popust na sve usluge od 50%.

 

Eurofarm Centar Poliklinika u Tuzli se nalazi na adresi Maršala Tita do 34 B (zgrada Toranj), a rezervacije termina je moguće izvršiti telefonskim putem pozivom na broj 035 416 – 600.