Otvorena nova poliklinika Eurofarm Centra u Tuzli!

S ponosom možemo reći da iz 2019. godine Eurofarm Centar izlazi bogatiji  s još jednom poliklinikom, ovaj put u Tuzli.

Ovo je peta poliklinika Eurofarm Centra koji sada svojim pacijentima omogućava pružanje zdravstvene usluge u Sarajevu, Goraždu, Visokom i Tuzli.

Cilj Eurofarm Centra je da svojim pacijentima obezbjedi visoko kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva, a prema riječima izvršnog direktora, Kenana Kekića, poliklinika u Tuzli, sa trenutno 12 zaposlenih, upravo nudi takvu uslugu.

„Prilikom otvaranja naše nove poliklinike u Tuzli vodili smo računa o tome da okupimo kvalitetan, obučen i iskusan kadar, tim doktora i zdravstvenih radnika koji će na najbolji način prezentovati vrijednosti Eurofarm Centra ali i ponuditi kvalitet usluge kakav se očekuje od nas.“, izjavio je Kekić naglašavajući da je otvaranje poliklinike Tuzla dio dugoročnog strateškog plana o širenju poslovanja Eurofarm Centra.

Poliklinika u Tuzli u mogućnosti je ponuditi usluge iz oblasti opće i interne medicine, medicine rade uz ultrazvučnu dijagnostiku i radiologiju te oftalmologije, neuropsihijatrije i psihologije, a za pacijente do kraja 2019. godine omogućen je popust na sve usluge od 50%.

 

Eurofarm Centar Poliklinika u Tuzli se nalazi na adresi Maršala Tita do 34 B (zgrada Toranj), a rezervacije termina je moguće izvršiti telefonskim putem pozivom na broj 035 416 – 600.

 

O nama

Eurofarm Centar Poliklinika postoji od 1999. godine. Ideja je nastala od poduzetničke vizije da se izgradi jedan od prvih privatnih polikliničkih centara koji bi bio na usluzi svojim pacijentima. Danas Eurofarm Centar predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu sa tendecijim rasta i širenja.