Gornja i donja endoskopija u lokalnoj i općoj anesteziji (prim. dr. Kemal Korjenić)

Gastroskopija i kolonoskopija su interventne medicinske procedure kojima se bolest organa za varenje može otkriti brzo, precizno i sigurno, što je veoma važno za tok liječenje pacijenta.

Sam izraz endoskopija znači “pogled u unutrašnjost”, iako se ovaj pregled gornjeg digestivnog sistema često naziva samo gastroskopija, puni naziv je ezofago-gastro-duodenoskopija (EGD) jer se njom može pregledati jednjak (ezofagus), želudac (gaster) i dvanaestopalačno crijevo (duodenum). Ovo nije samo dijagnostička već i terapijska metoda jer se njome mogu obaviti potrebni terapijski zahvati.

U Eurofarm Centar Poliklinici možete zakazati termin kod prim.dr. Kemala Korjenić koji je specijalista interne medicine,  subspecijalista gastroenterohepatolog, sa dugogodišnjim iskustvom.

Prim. dr. Kemal Korjenić obavlja gornju i donju endoskopiju  u lokalnoj i općoj anesteziji. Anesteziju vodi stručni anesteziološki tim..

Termine možete zakazati u PJ Unitic na broj 033 296 375 ili u PJ Ilidža  na broj 033 773 032.

O nama

Eurofarm Centar Poliklinika postoji od 1999. godine. Ideja je nastala od poduzetničke vizije da se izgradi jedan od prvih privatnih polikliničkih centara koji bi bio na usluzi svojim pacijentima. Danas Eurofarm Centar predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu sa tendecijim rasta i širenja.