FK Željezničar i poliklinika Eurofarm predstavili saradnju

Na održanoj konferenciji za medije predstavljena je sponzorska saradnja FK Željezničar i poliklinike Eurofarm.

Javnosti su se obratili marketing menadžer Kluba, Amira Bajrović, izvršni direktor Eurofarma, Kenan Kekić, te magistar sportske medicine, Anes Talović.

Prije svega želim dobrodošlicu kompaniji Eurofarm u Plavu porodicu i želim pozdraviti sve navijače koji nas prate putem Live prenosa. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Eurofarmom koji je prepoznao razvojni proces kroz koji Klub prolazi. FK Željezničar je poželjan partner svim kompanijama, a mnogobrojni ugovori to dokazuju. Još jednom se zahvaljujem predstavnicima Eurofarma na korektnim i profesionalnim pregovorima. Mi smo uvjereni da će ovo biti početak saradnja na obostrano zadovoljstvo, istakla je Amira Bajrović.

Hvala FK Željezničar na toplom prijemo. Eurofarm je privatna zdravstvena ustanova koja postoji dvadesetak godina. Od nedavno smo u vlasništvu ASA grupacije koja nam je dala dodatna krila. Pružamo usluge u tri grada. U Sarajevu su to poliklinike na Ilidži, u Uniticu, te najsavremenija laboratorija u ulici Kolodvorska. Prisutni smo u Goraždu i Visokom, istakao je izvršni direktor, Kenan Kekić.

Sam koncept koji promoviše poliklinika Eurofarm na savremenom je konceptu individualno prilagođenom svakom igraču, njegovom stanju gdje će se na pregledu ustanoviti u kom pravcu voditi preglede, raditi i dati kvalitetne savjete i voditi zdravstveni karton fudbalera pojedinačno. To je koncept koji rade evropski klubovi u svijetu, a FK Željezničar u skladu sa svojim trendovima nastavlja priču i zdravstvenom segmentu, kazao je doktor Anes Talović.

Na Facebook stranici FK Željezničar pogledajte kompletnu današnju konferenciju za medije.

O nama

Eurofarm Centar Poliklinika postoji od 1999. godine. Ideja je nastala od poduzetničke vizije da se izgradi jedan od prvih privatnih polikliničkih centara koji bi bio na usluzi svojim pacijentima. Danas Eurofarm Centar predstavlja vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu sa tendecijim rasta i širenja.