NovostiEurofarm Centar i FK Sarajevo uspostavili saradnju

14 Januara, 2019

Eurofarm Centar je novi partner Fudbalskog kluba Sarajevo. Privatna medicinska ustanova raspolaže poliklinikama i laboratorijama, a specijalizirana je za pružanje zdravstvenih usluga iz medicinske i farmaceutske oblasti.

“Drago nam je da smo uspostavili zajedničku saradnju i siguran sam da će krajnji korisnici biti jako zadovoljni ovom saradnjom. Sa 5 poslovnih jedinica ćemo biti u stanju odgovoriti na sve vaše zdravstvene potrebe.Za sve članove bordo kluba smo pripremili i posebne popuste na cijene naših usluga.Vjerujem da je ovo samo početak jedne pozitivne priče”, riječi su Kenana Kekića, izvršnog direktora, Eurofarm Centra.

Aktivni članovi FK Sarajevo pokazom članske kartice i popunjavanjem pristupnice Eurofarm Centra ostvaruju popust od 10% na sve medicinske usluge.

 „Od sada smo u mogućnosti dijagnostiku raditi u Eurofarm Centru. Zadovoljni smo što dogovorena saradnja obuhvata sve selekcije, a procedure su dosta pojednostavljene obzirom da su nam  sve medicinske usluge dostupne na jednom mjestu“, istakao je Mirza Marevac, član medicinskog tima FK Sarajevo.

 „Eurofarm je kompanija koja iza sebe ima respektabilno poslovanje i sretni smo što su u nama prepoznali potencijal za saradnju. Eurofarm će pružati zdravstvene usluge svim selekcijama Fudbalskog kluba Sarajevo, a pripremljene su i pogodnosti za navijače Bordo kluba“, istakla je Anela Potura ispred Fudbalskog kluba Sarajevo.

Saradnja je ozvaničena i prvim ljekarskim pregledom. Zajedno sa Jasnom Đoković, igračicom SFK 2000 posjetili smo jednu od poliklinika Eurofarm Centra gdje smo zabilježili par kadrova.